Ontdek jouw unieke talenten als yogadocent
met coaching bij Artemis Body & Mind

Coaching

Ben jij (bijna) yogadocent en droom je van een eigen yogastudio en/of het organiseren van yogareizen? Een goede yogadocent maakt nog geen goede ondernemer. Het runnen van een yogastudio of organiseren van yogareizen vraagt andere kwaliteiten dan het geven van een yogales. 

Als coach wil ik je graag helpen richting te geven aan je dromen en samen met jou werken aan het ontdekken van jouw talenten, kwaliteiten en mogelijkheden. Ik heb in 2001 mijn eigen yogastudio opgericht (Artemis Yogacentrum) en heb van 2006 t/m 2017 yogareizen georganseerd. Mijn ervaring zet ik graag in om jou te helpen!

Als coach help ik je te  onderzoeken waar de blokkades en overtuigingen liggen die jouw succes als ondernemer belemmeren en werk er samen met jou aan deze om te buigen naar een positief resultaat. Zodat jij vrij bent om al je potenties te benutten en vanuit kracht je droom neer te zetten. 

Ik maak hierbij gebruik van de EIK methode. EIK staat voor Enneagram Integratie Kunde. 
Het Enneagram is een eeuwenoud persoonlijkheidsmodel dat is onderverdeeld in negen karakter typen. Iedereen heeft alle negen karaktertypen in zich maar meestal is er één dominant. 
Door gebeurtenissen en trauma's die je in je leven meemaakt kun je onderweg van enneagram type wisselen. Wanneer dit een aantal keer gebeurt drijf je steeds verder af van je essentie, van wie je werkelijk bent.

Wat ik tijdens het coachen doe is samen met jou onderzoeken welke blokkades en verdedigingen jij hebt aangenomen. Dit doen we door middel van spiertesten. Door laag voor laag af te pellen en te helen kom jij terug bij wie je in essentie bent. En kun je gaan leven en ondernemen vanuit je ware aard.

Dit hele proces noemen we uit-EIKen en dit neemt meestal zo'n 4-6 sessies in beslag. Na het uit-EIKen kunnen aanvullende sessies plaatsvinden gericht op het praktisch ondernemen. De sessies vinden plaats in de coachpraktijk in IJsselstein of tijdens een Coach Retreat in het buitenland. 

Ben je benieuwd of coaching iets voor je is en wat ik voor je kan betekenen?
Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Dit gesprek duurt maximaal 1 uur en is gratis en vrijblijvend.