Ontdek jezelf tijdens een yogacruise van Artemis Body & Mind

Je geest in rustig vaarwater
met onze yogacruise

Nu boeken

Yoga & Cruise

Rhodos/Symi, Griekenland
Yoga met de wind in je haren, de zon op je gezicht en het geluid van de zee op de achtergrond. Je beleeft het allemaal tijdens deze Yoga & Cruise week. Dagelijks zijn er twee yoga workshops en tussendoor geniet je van de heerlijke rust op het water en laat je alle spanning van je afglijden.

Yoga reizen
Artemis Body & Mind Yoga Reizen
Yoga & cruise reizen

We starten elke dag met een yogales op het achterdek gevolgd door een uitgebreid ontbijt. Aan het einde van de dag is er opnieuw een yogales, op het dek of een andere bijzondere plek aan wal. Tijdens de lessen komen naast de yoga houdingen ook ademhalingsoefeningen en meditatie aan bod. De verlaten baaien waar het schip zal ankeren en de ongerepte kust die langzaam aan je voorbij trekt in combinatie met de yogalessen zullen zorgen voor een ontspannende en inspirerende week waarin je de accu weer helemaal op kunt laden.

Je verblijft deze week aan boord van een maar liefst 28 meter lang houten zeilschip met acht ruime cabines, allen voorzien van eigen badkamer en airconditioning. Je hebt hierdoor voldoende privacy wanneer je daar behoefte aan hebt.

Naast de yogalessen kun je een bezoek brengen aan een havenplaatsje, een bezoek brengen aan een spa voor een heerlijke wellness behandeling of gewoon heerlijk zonnen en zwemmen wanneer het schip in een baai voor anker ligt. De meeste nachten blijven we in een baai zodat je optimaal kunt genieten van de rust en de natuur. Wat dacht je van een frisse duik voor de ochtendles?

Personal Coach
Tijdens sommige weken is er een personal coach aan boord. Als je wilt kun je ter plekke bij haar/hem 1 of meer coachsessies boeken. Zo maak je van je cruise een echte retreat waarin je naast ontspanning ook werkt aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. 
 

Vertrekdatum Yogadocent Personal coach aan boord
22 april Chantal van Leeuwen X
20 mei Monique de Boer  
17 juni Monique de Boer X
9 september Jolanda vd Akker  
14 oktober Chantal van Leeuwen  

Verblijf
Je verblijft aan boord op basis van volpension. ’s Morgens na de yogales wordt een heerlijk ontbijt op tafel gezet, bestaande uit thee, vruchtensap, brood, fruit, diverse soorten kaas, elke dag een ander eiergerecht, honing en verschillende soorten jams. De lunch en het diner zijn bijna altijd vegetarisch en bestaan uit een verse groenteschotel, rijst of pasta, een bijgerecht en een smakelijke salade. Verder zijn er diverse kleine gerechtjes. Alle maaltijden, van het diner op de aankomstdag tot en met het ontbijt op de vertrekdag, zijn bij de prijs inbegrepen.

Reissom:

Vertrekdatum 2017 22 april 20 mei 17 juni 9 sept 14 okt
Reissom p.p gedeelde cabine €1295,00 €1225,00 €1225,00 €1225,00 €1295,00
Reissom p.p. cabine alleen gebruik €1495,00 €1445,00 €1445,00 €1445,00 €1495,00

Inbegrepen:
Retourvlucht Dalaman, transfers, verblijf aan boord van 7 nachten in een 1- of 2-persoonscabine (afhankelijk van je keuze), vol pension (ontbijt, lunch en diner) beginnend met het diner op dag 1 en eindigend met het ontbijt op dag 8, omschreven yogaworkshops, 20 kg ruimbagage.

Niet inbegrepen:
Drankjes, ter plaatse geboekte excursies of extra's, persoonlijke uitgaven, reis- en annuleringsverzekering (wel verplicht), visum, bijdrage GGTO. 

Belangrijk om te weten: 
De kapitein aan boord is verantwoordelijk voor jouw veiligheid en de veiligheid van zijn schip. Hij heeft dan ook te allen tijde het recht om bij slechte of veranderende weersomstandigheden het programma te wijzigen. Het schip zal grotendeels op de motor varen, maar wanneer de weersomstandigheden en het programma het toelaten, zullen de imposante zeilen worden gehesen. De bemanning vaart het schip, zodat je geen zeilervaring nodig hebt. Meehelpen mag echter altijd!
Op de aankomst- en vertrekdagen worden geen yogalessen gegeven. 

Het schip waarmee deze reis wordt gevaren vaart onder Turkse vlag. Vandaar dat er op de Turkse luchthaven Dalaman wordt gevlogen en de cruise vanuit de kleine havenplaats Bozburun start. Van daaruit varen we direct naar de Griekse wateren.

Dranken aan boord:
Water, frisdranken en alcoholische dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar tegen betaling van normale prijzen aan boord verkrijgbaar. Wij kiezen bewust niet voor een all-inclusive concept, omdat wij willen dat je alleen betaalt voor de drankjes, die je daadwerkelijk consumeert. Houd er rekening mee dat het kraanwater aan boord niet drinkbaar is en dat het niet toegestaan is om dranken van buitenaf mee te nemen aan boord.

 

Ervaringen van onze deelnemers

'Deze week was in één woord fantastisch. Ik heb heel erg genoten van jullie aandacht, oprechte belangstelling en gezelligheid'
Hedwig
'Deze week heb ik mezelf kado gedaan, maar eigenlijk hebben jullie mij een kado gegeven. Voor mij een vakantie om nooit te vergeten'
Sabrina
'Ik voelde me als een prinses, zo werd ik verwend deze week'
Judith
'Heerlijk dat alles voor ons geregeld werd; excursies, massage, vervoer, eten.... Het was een droomlocatie voor een perfect ontspannen vakantie'
Carla
'Twee keer al mocht ik genieten van een week bij jullie en ik kijk nu al uit naar de volgende keer!'
Nancy
'Dit jaar voor de tweede keer genoten van een yogareis bij Artemis Body & Mind in Dalyan. Het was wederom een geweldige en unieke ervaring'
Marieke
'Bedankt voor de geweldige workshops met de juiste oefeningen op het juiste moment op een veilige plek'
Suzanne
'De workshops zijn naar mijn mening allemaal lekker en soepel verlopen, heb er veel van geleerd, dus voor mij waren ze toppie!'
Sandra
'Vanaf het begin tot het eind alles perfect geregeld. Een ware aanrader, reden om terug te komen'
Angelique
'Een week om nooit te vergeten. Een week waar "body" en "mind" echt weer in balans komen. Ik heb veel geleerd over mezelf'
Monique
'Het eten was onwijs lekker. Het welkom warm, gezellig en professioneel. Leuke excursies en heerlijke massage'
Myra
'Nooit eerder zo'n heerlijke yogareis beleefd. Van aankomst tot vertrek alles perfect geregeld, je hoeft nergens aan te denken, alleen maar elke dag op je yogamatje te verschijnen'
Will