Workshops & Retreats

van Artemis Body & Mind

Wil je graag werken aan persoonlijke groei?
Jezelf beter leren kennen en je talenten onderzoeken?
Doe dan eens mee met een workshop of boek een retreat.
Onder begeleiding van deskundige trainers/coaches ga je aan de slag
om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Agenda

8 juli Easy Sunday Yoga
25 juli Yoga Nidra
27 juli Kleur je karakter
12 augustus Easy Sunday Yoga
22 augustus Yoga Nidra
9 september Easy Sunday Yoga
7 oktober Easy Sunday Yoga
Maak kennis met het Enneagram

Maak kennis met het Enneagram

Zondag 20 januari a.s.
Het Enneagram is een 5000 jaar oud karaktermodel. Inzicht in het Enneagram kan je helpen inzicht te krijgen in jezelf. Waarom doe je wat je doet? Wat zijn je motivaties en onderliggende overtuigingen om te handelen zoals je handelt? In deze kennismakingsworkshop maak je kennis met alle 9 enneagram typen en je ontdekt wat jouw dominante enneatype is. 

Hoe organiseer je een yogareis?

Hoe organiseer je een yogareis?

Zondag 6 januari a.s.
In deze workshop voor yogadocenten leer je alles wat je moet weten om een goede yogareis te kunnen organiseren. We behandelen niet alleen de praktische zaken maar gaan ook kijken naar wat jouw persoonlijke talenten zijn en hoe je die kunt inzetten om een unieke yoga retreat samen te stellen.
 

Open je hart

Open je hart

8 t/m 14 juni 2019
6-daagse workshop in Frankrijk waarin je leert de kracht van je hart, van dat wat jij werkelijk wilt, te gebruiken om jouw droom waar te maken en je hartenwens uit te laten komen.
Leven vanuit je hart is: zijn wie je werkelijk bent. Leven vanuit je hart is onder alle omstandigheden je ware zelf kunnen zijn.


 

Kleur je karakter

Kleur je karakter

Vrijdag 25 januari a.s.
In deze workshop ga je aan de slag met kleur en het enneagram. Je leert meer over dit eeuwenoude karaktermodel, je ontdekt de verschillende enneagram typen, wat kleuren betekenen, hoe je beïnvloed wordt door kleur en je leert jezelf beter kennen aan de hand van kleuren. 

 

Dag van de Liefde

Dag van de Liefde

17 februari a.s.
In Artemis vieren we deze dag de Dag van de Liefde. Een dag vol fijne lessen en workshops om het hart te openen en de Liefde te laten stromen. Je bent van harte welkom deze dag de Liefde met ons te komen vieren! 
Je kunt één of meer losse lessen boeken of een dagkaart nemen en de hele dag meedoen.

Coach Retreat

Coach Retreat

In een week Coach Retreat werken we op een prachtige locatie één op één intensief aan het helder krijgen van jouw doelen en wensen. Tijdens de coach sessies help ik je jouw talenten, kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken. Door letterlijk even afstand te nemen van thuis werken de processen dieper en sneller.