Workshops & Retreats

van Artemis Body & Mind

Wil je graag werken aan persoonlijke groei?
Jezelf beter leren kennen en je talenten onderzoeken?
Doe dan eens mee met een workshop of boek een retreat.
Onder begeleiding van deskundige trainers/coaches ga je aan de slag
om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Agenda

8 juli Easy Sunday Yoga
25 juli Yoga Nidra
27 juli Kleur je karakter
12 augustus Easy Sunday Yoga
22 augustus Yoga Nidra
9 september Easy Sunday Yoga
7 oktober Easy Sunday Yoga
Coach retreat

Coach Retreat

In een week Coach Retreat werken we op een prachtige locatie één op één intensief aan het helder krijgen van jouw doelen en wensen. Tijdens de coach sessies help ik je jouw talenten, kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken. Door letterlijk even afstand te nemen van thuis werken de processen dieper en sneller.
 

Open je hart

Open je hart

8 t/m 14 juni 2019
6-daagse workshop in Frankrijk waarin je leert de kracht van je hart, van dat wat jij werkelijk wilt, te gebruiken om jouw droom waar te maken en je hartenwens uit te laten komen.
Leven vanuit je hart is: zijn wie je werkelijk bent. Leven vanuit je hart is onder alle omstandigheden je ware zelf kunnen zijn.
 

Maak kennis met het Enneagram

Maak kennis met het Enneagram

Zaterdag 2 maart a.s.
Het Enneagram is een 5000 jaar oud karaktermodel. Inzicht in het Enneagram kan je helpen inzicht te krijgen in jezelf. Waarom doe je wat je doet? Wat zijn je motivaties en onderliggende overtuigingen om te handelen zoals je handelt? In deze kennismakingsworkshop maak je kennis met alle 9 enneagram typen en je ontdekt wat jouw dominante enneatype is. 

Kleur je karakter

Kleur je karakter

In deze workshop ga je aan de slag met kleur en het enneagram. Je leert meer over dit eeuwenoude karaktermodel, je ontdekt de verschillende enneagram typen, wat kleuren betekenen, hoe je beïnvloed wordt door kleur en je leert jezelf beter kennen aan de hand van kleuren.  

Transformatie spel

Transformatie spel

Zondag 24 maart a.s.
Of je nu een persoonlijke vraag hebt, een probleem wilt oplossen of je relaties wilt verbeteren, het Transformatie spel kan je helpen bij het vinden van je antwoorden. Het spelen van het spel is een manier om jezelf beter te leren kennen. Op een speelse manier dring je door tot de kern van je vraagstuk en krijg je een nieuwe kijk op jezelf.