Workshops

van Artemis Body & Mind

Wil je graag werken aan persoonlijke groei?
Jezelf beter leren kennen en je talenten onderzoeken?
Doe dan eens mee met een workshop of boek een retreat.
Onder begeleiding van deskundige trainers/coaches ga je aan de slag
om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Agenda

8 juli Easy Sunday Yoga
25 juli Yoga Nidra
27 juli Kleur je karakter
12 augustus Easy Sunday Yoga
22 augustus Yoga Nidra
9 september Easy Sunday Yoga
7 oktober Easy Sunday Yoga
Healing Yoga

Healing Yoga

15 november, 13 december a.s.
In deze les wordt Yoga gecombineerd met Emotional Freedom Technique. Rustige bewegingen maken het lichaam los zodat energie kan stromen. Met EFT tikken we zacht onverwerkte emoties en overtuigingen weg. 

 

Yoga Nidra

Yoga Nidra

22 oktober, 22 november, 10 december a.s.
Yoga Nidra, ook wel yogaslaap genoemd, is een yogavorm waarbij je in een diepe staat van ontspanning gebracht wordt. Je ligt tijdens de les op een matje en volgt de stem die je leidt door de visualisaties en ademoefeningen. Tijdens de sessie slaap je niet maar blijft je geest alert terwijl je lichaam in diepe rust is. 

De 4 elementen

De 4 elementen

Dinsdag 5, 12, 19, 26 november a.s.
Serie van 4 lessen waarbij elke les één element centraal staat. Met yoga, meditatie en visualisatie gaan we ontdekken wat de elementen aarde, water, vuur en lucht voor ons betekenen en hoe we ze kunnen gebruiken om de balans in onszelf te herstellen. 
 

In Balans

In Balans

Zondag 8 december a.s.
In deze drukke tijd valt het niet altijd mee om in balans te blijven. De korte dagen met minder daglicht en de drukte van de komende feestdagen kunnen je flink uit je evenwicht halen. In deze workshop gaan we werken aan het herstellen van de balans. 
 

Maak kennis met het Enneagram

Maak kennis met het Enneagram

Zondag 12 januari a.s.
In deze workshop maak je kennis met het Enneagram, een eeuwenoud psychologisch karaktermodel. Je ontdekt wat jouw dominante Enneagramtype is en wat dit zegt over jou. Zo leer je jezelf en anderen beter begrijpen. 

Coach retreat

Coach Retreat

In een week Coach Retreat werken we op een prachtige locatie één op één intensief aan het helder krijgen van jouw doelen en wensen. Tijdens de coach sessies help ik je jouw talenten, kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken. Door letterlijk even afstand te nemen van thuis werken de processen dieper en sneller.
 

Kijk voor meer inspirerende workshops op de site van Artemis Yogacentrum: