Ontdek jouw unieke talenten
als yogadocent

Coaching

Ben jij (bijna) yogadocent en droom je van een eigen yogastudio en/of het organiseren van yogareizen? Een goede yogadocent maakt nog geen goede ondernemer. Het runnen van een yogastudio of organiseren van yogareizen vraagt andere kwaliteiten dan het geven van een yogales. 

Als coach wil ik je graag helpen richting te geven aan je dromen en samen met jou werken aan het ontdekken van jouw talenten, kwaliteiten en mogelijkheden. Ik heb in 2001 mijn eigen yogastudio opgericht (Artemis Yogacentrum) en heb tussen 2006 en 2017 meer dan 100 yoga- en coachreizen georganiseerd en begeleid. Mijn ervaring zet ik graag in om jou te helpen!

Ik kan je helpen te ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe je die kunt inzetten om van jouw onderneming een succes te maken. We gaan samen onderzoeken waar de blokkades en overtuigingen liggen die jouw succes als ondernemer belemmeren en deze ombuigen naar een positief resultaat. Zodat jij vrij bent om al je potenties te benutten en vanuit kracht je droom neer te zetten.

De sessies vinden plaats in de coachpraktijk in IJsselstein of tijdens een Coach Retreat in het buitenland. 

Ben je benieuwd of coaching iets voor je is en wat ik voor je kan betekenen?
Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Dit gesprek duurt maximaal 1 uur en is gratis en vrijblijvend.