Talenten laten groeien
met coaching bij Artemis Body & Mind

Coaching

Een gezond bedrijf begint met gezonde medewerkers. Coaching helpt om mensen hun talenten te laten ontplooien. Coaching kan ook helpen bij het voorkomen of herstellen van een burn-out en bij re-integratie na ernstige ziekte. 

Als coach wil ik graag helpen medewerkers weer richting te geven aan hun loopbaan en samen met hen werken aan het ontdekken van talenten, kwaliteiten en mogelijkheden. Ik help te  onderzoeken waar de blokkades en overtuigingen liggen die hen niet verder helpen en werk er samen met de medewerker aan deze om te buigen naar een positief resultaat. 

Ik maak hierbij gebruik van de EIK methode. EIK staat voor Enneagram Integratie Kunde. 
Het Enneagram is een eeuwenoud persoonlijkheidsmodel dat is onderverdeeld in negen karakter typen. Iedereen heeft alle negen karaktertypen in zich maar meestal is er één dominant. 
Door gebeurtenissen en trauma's die je in je leven meemaakt kun je onderweg van enneagram type wisselen. Wanneer dit een aantal keer gebeurt drijf je steeds verder af van je essentie, van wie je werkelijk bent.

Wat ik tijdens het coachen doe is samen met de cliënt onderzoeken welke blokkades en verdedigingen zijn aangenomen. Dit hele proces noemen we uit-EIKen en dit neemt meestal zo'n 4-6 sessies in beslag.

De coach sessies vinden in principe plaats in de coachpraktijk in IJsselstein.
Maar heeft u er weleens  aan gedacht uw medewerker een Coach Retreat te gunnen? Door een week lang dagelijks één op één te coachen, ver weg van werk en huis, kunnen processen dieper en sneller werken. 

Ben je benieuwd of coaching iets voor je is en wat ik voor je kan betekenen?
Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Dit gesprek duurt maximaal 1 uur en is gratis en vrijblijvend.