Maak kennis
met Artemis Body & Mind

Monique de Boer

Mijn naam is Monique de Boer en het is mijn passie en levensdoel mensen in contact te brengen met hun gevoel en innerlijke kracht.

Ik breng je graag (weer) in contact met jezelf, jouw unieke talenten, waarachtigheid en kernverlangen. Zodat je kunt gaan leven vanuit je hart en kunt zijn wie je werkelijk bent. 

In 2001 heb ik Artemis Yogacentrum opgericht en in 2006 Artemis Body & Mind. Ik heb de beroepsopleiding Yoga, Meditatie en Oosterse Psychologie gevolgd. Met als specialisaties Chakra Psychologie en meditatie. Daarnaast heb ik diverse trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van coaching, (chakra)psychologie, spirituele- en intuïtieve ontwikkeling, enneagram, healing en yoga. Ik ben internationaal gecertificeerd Psych-K Facilitator, Soul Body Fusion Healing Practitioner en Enneagramcoach. Onlangs heb ik de opleiding Energetic Psychology afgerond en op dit moment studeer ik aan het Enneagramcollege

Van 2006 tot 2017 woonde ik in Turkije waar ik yogareizen en coach retreats organiseerde. Sinds begin 2017 ben ik terug in Nederland en begeleid ik hier mensen met coaching en geef ik weer met veel plezier yogalessen in de studio. Daarnaast organiseer ik een paar keer per jaar een Coach Retreat naar Turkije. 

Met coaching breng ik je figuurlijk en soms letterlijk in beweging zodat de energie weer gaat stromen.

Ben je benieuwd of coaching iets voor je is en wat ik voor je kan betekenen?
Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Dit gesprek duurt maximaal 1 uur en is gratis en vrijblijvend.