Vind jezelf met een mindfulness reis van Artemis Body & Mind

Over
Artemis Body & Mind yogareizen

Monique de Boer

Artemis Body & Mind is in 2006 opgericht door Monique de Boer. Monique is yoga- en meditatiedocent en lifecoach. Ze kwam rond 1990 in contact met yoga en is zich hier in gaan verdiepen. Ze heeft de beroepsopleidingen Yoga, Meditatie en Oosterse Psychologie gevolgd. Daarna volgde ze de specialisaties Chakra Psychologie, Zwangerschapsyoga en Kinderyoga. Daarnaast heeft zij diverse trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van meditatie, coaching, chakrapsychologie, spirituele- en intuïtieve ontwikkeling, healing en yoga. Ze is internationaal gecertificeerd Psych-K Facilitator en Soul Body Fusion Healing Practitioner en studeert op dit moment aan het Enneagram College voor EIK (Enneagram Integratie Kunde) coach.

Monique staat aan het hoofd van Artemis, het bedrijf waaronder Artemis Yogacentrum in IJsselstein en Artemis Body & Mind Reizen vallen.

‘Het is mijn passie en levensdoel mensen weer in contact te brengen met hun gevoel en hun eigen kern. Zodat ze kunnen gaan leven vanuit hun hart. Met yoga, meditatie en coaching breng ik mensen letterlijk in beweging waardoor positieve energie weer mag gaan stromen.’

Monique de Boer