Contact met je gids
2 april a.s. (2e Paasdag)

Aanmelden

Contact met je gids

Tweede Paasdag is een prachtig moment om contact te maken met je gidsen.
Willem Jan van de Wetering neemt je mee in het contact maken. Je krijgt uitleg over wat gidsen zijn, hoe zij werken, welke problemen gidsen hebben om met jou contact te maken en hoe je dat contact voor hen kan vergemakkelijken. Je ontdekt de naam van je gids, je spreekt tekens met ze af en je leert te luisteren naar de boodschappen die zij voor je hebben.

Je krijgt een uitleg van wat gidsen zijn, wat engelen zijn, hoe hoge wezens werken en we gaan kijken of je contact kan maken om de naam door te krijgen. We gaan kijken welke blokkades er bij jou zijn om dat contact te maken. Ook werken we met engelen energie en boodschappen van engelen.

Je gaat het contact maken en leert hoe je gidsen communiceren. Dat kan via woorden, zinnen, automatisch schrift, beelden. Iedere gids kan zelfs een aparte methode hebben waardoor jij weet met welke gids je contact hebt.

De dag wordt begeleid door Willem Jan van de Wetering. Een autoriteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hij is auteur van ruim 30 boeken op dit gebied en geeft trainingen en opleidingen. Lees meer over Willem Jan 

Datum: Maandag 2 april a.s. (2e Paasdag)
Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: €95,00 p.p. inclusief lunch, koffie, kruidenthee en de workshop
Locatie: Artemis Body & Mind, Industrieweg 20 in IJsselstein