Werken aan
persoonlijke groei & balans

met coaching bij Artemis Body & Mind

Coaching

Soms loopt je leven niet (helemaal) zoals je graag zou willen. Misschien loop je steeds tegen dezelfde thema's aan of heb je het gevoel niet vooruit te komen.

Ben je op zoek naar meer rust en balans in je leven?
Wil je weer gaan leven in plaats van overleven?
Heb je iets ingrijpends meegemaakt en zoek je naar een manier daar mee om te gaan?
Heb je problemen in je relatie(s) of in je privé leven en weet je niet hoe je er uit moet komen?
Of wil je iets veranderen in je leven maar weet je niet hoe en waar te beginnen? 

Als coach wil ik je graag helpen weer richting te geven aan je leven en samen met jou werken aan het ontdekken van jouw talenten, kwaliteiten en mogelijkheden. Ik help je te  onderzoeken waar de blokkades en overtuigingen liggen die jou niet verder helpen en werk er samen met jou aan deze om te buigen naar een positief resultaat. Zodat jij vrij bent om al je potenties te benutten en vanuit kracht je leven te leven.

Ik maak hierbij gebruik van de EIK methode. EIK staat voor Enneagram Integratie Kunde. 
Het Enneagram is een eeuwenoud persoonlijkheidsmodel dat is onderverdeeld in negen karakter typen. Iedereen heeft alle negen karaktertypen in zich maar meestal is er één dominant. 
Door gebeurtenissen en trauma's die je in je leven meemaakt kun je onderweg van enneagram type wisselen. Wanneer dit een aantal keer gebeurt drijf je steeds verder af van je essentie, van wie je werkelijk bent.

Wat ik tijdens het coachen doe is samen met jou onderzoeken welke blokkades en verdedigingen jij hebt aangenomen. Dit doen we door middel van spiertesten. Door laag voor laag af te pellen en te helen kom jij terug bij wie je in essentie bent. En kun je gaan leven vanuit je ware aard.

Dit hele proces noemen we uit-EIKen en dit neemt meestal zo'n 4-6 sessies in beslag. Deze sessies vinden plaats in de coachpraktijk in IJsselstein of tijdens een Coach Retreat in het buitenland. 

Ben je benieuwd of coaching iets voor je is en wat ik voor je kan betekenen?
Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Dit gesprek duurt maximaal 1 uur en is gratis en vrijblijvend.