Coach Retreat
Coach Retreat
Individuele coaching
tijdens een heerlijke zonvakantie
Coach Retreat
Coach Retreat
In een prachtige omgeving
werken aan je persoonlijke groei
Coach Retreat
Coach Retreat
Genieten van zon, zee, strand
en me-time

Retreat; letterlijk betekent het terugtrekken.
Tijdens een retreat neem je letterlijk even afstand van je dagelijkse leven en richt je alle aandacht op jezelf. Door helemaal los te komen van de thuis situatie kunnen veranderingsprocessen dieper inwerken en kom je in korte tijd tot meer resultaat. 

In een week Coach Retreat werken we één op één intensief aan het helder krijgen van jouw doelen en wensen. Tijdens de coach sessies help ik je jouw talenten, kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken. En onderzoeken we waar de blokkades en overtuigingen liggen die jou niet verder helpen. Samen gaan we aan de slag deze om te buigen naar een positief resultaat. Zodat jij vrij bent al je potenties te benutten en vanuit kracht je leven te leven. 

Het verblijf in een mooie omgeving zonder afleiding van werk of gezin, zorgt voor ontspanning, een andere kijk op jouw wereld en nieuwe inspiratie. De rust en focus zorgen er tevens voor dat we sneller tot de kern komen. 

Gun jezelf een Coach Retreat

als je problemen ervaart in je werk, relatie(s) of privé leven en je weet niet hoe hier uit te komen

als je iets wilt veranderen in je leven maar je weet niet waar te beginnen

als je herstellend bent van een burn-out

als je wilt leven in plaats van overleven

als je het beste uit jezelf wilt halen

Coach Retreat

In de Coach Retreat werk ik volgens het EIK protocol (Enneagram Integratiekunde).
Aangevuld met andere technieken zoals Psych-K en Soul Body Fusion Healing. Lees meer over mijn coach tools

Kennismaken
Om kennis te maken en te bespreken of de Coach Retreat iets voor je is, kunnen we vooraf een kennismakingsgesprek hebben. Dit gesprek vindt face-to-face of telefonisch plaats. Het is een vrijblijvend en kosteloos gesprek. 

De Coach Retreat
Verdeeld over de week zijn er 5 één-op-één coach sessies van 2-3 uur. Tussen de sessies door heb je tijd om alles op je in te laten werken en eventueel te werken aan opdrachten.  

Natuurlijk ga je ook genieten van de prachtige natuur en cultuur. Je kunt gaan wandelen of fietsen om de omgeving te verkennen, een boottochtje maken, de bazaar en/of plaatselijke markt bezoeken of heerlijk luieren op het strand. Jij bepaalt. Ik ken de omgeving goed en kan je helpen met tips voor leuke uitstapjes en restaurantjes. 

Na afloop
Na de retreat kan het even wennen zijn om alles wat geleerd en ervaren is in de praktijk te brengen. Daarom hebben we zo’n 3-6 weken na thuiskomst nog een gesprek om te horen hoe het je vergaat. Dit gesprek is naar keuze face-to-face of telefonisch.

De Coach Retreat is iets voor jou

als je even letterlijk afstand wil nemen van je drukke leven thuis

als je bereid bent eerlijk en open naar jezelf te kijken

als je intensief wil werken aan je persoonlijke groei

als je in een week tijd grote stappen wilt maken

als je dit het liefst doet in een mooie omgeving

Verblijf

De retreat vindt plaats in Fethiye. Een typisch mediterraans plaatsje aan de Lycische kust van Turkije. Omringd door groene bergen en een turkoois blauwe zee. Het oude centrum ademt de Osmaanse sfeer van weleer en er zijn vele stranden waar het heerlijk toeven is.

De oude bazaar grenst direct aan de haven waar 's morgens de vissersbootjes binnenvaren met de vangst van die nacht en de boten vertrekken voor een tocht langs de vele mooie baaien rondom Fethiye. In de haven zijn tal van restaurantjes waar je heerlijk meze kunt eten. In de kleine straatjes vind je winkeltjes met prachtige sieraden en tapijten.

Net buiten Fethiye vind je de stranden van Calis en Ölüdeniz (ook wel Blue Lagoon genoemd) en het dorpje Kayaköy met zijn magische sfeer. 

Tijdens de retreat verblijf je in een accommodatie van jouw keuze. Je kunt dus zelf bepalen hoe luxe je verblijf is en of je bij het strand of liever in het centrum wilt logeren. Uiteraard help ik je met het vinden van het voor jou ideale hotel/appartement en de vlucht en haal ik je op van luchthaven Dalaman. 

Kosten

De Coach Retreat kost €695,00
(incl. btw voor particulieren, excl. btw voor factuur op bedrijfsnaam). 

Hiervoor krijg je:
Een kennismakingsgesprek, 5 individuele coach sessies (2-3 uur), gesprek na thuiskomst.

Niet inbegrepen:
Reis- en verblijfskosten.

Vergoeding
Werknemers kunnen vaak (een deel van) de kosten vergoed krijgen van hun werkgever als de coaching gericht is op persoonlijke ontwikkeling, functioneren in het werk of in een re-integratie traject. Informeer hier eens naar bij je werkgever.

Ben je zelfstandige? Dan kun je de kosten aftrekken. Ook particulieren kunnen in sommige gevallen de kosten aftrekken van de belasting als de coaching is gericht op het krijgen van een geschikte (nieuwe) baan of functie. 

Beschikbare data

Op dit moment staan er geen Coach Retreats gepland.

Op aanvraag mogelijk.

 

Praktisch

Om jouw Coach Retreat te boeken vul je het boekingsformulier in.

Ik neem vervolgens contact met je op om het verdere traject door te nemen. Uiteraard ontvang je ook een overzicht met accommodaties en vluchten.

Heb je vragen of wil je graag kennismaken?