Vind jezelf met een mindfulness reis van Artemis Body & Mind

Over
Artemis Body & Mind yogareizen

Chantal van Leeuwen

Chantal van Leeuwen heeft de Alliance RYS 200-uur opleiding tot yogadocent gevolgd en de specialisatie Ashtanga Yoga. Ze heeft een achtergrond in klassiek - en modern ballet en Pilates. Op dit moment volgt Chantal de opleiding Body Mind Language. 

‘Vanaf het eerste moment dat ik in aanraking kwam met het beoefenen van yoga, merkte ik meteen dat yoga iets met me deed. Het gaf mij ontspanning en tegelijk veel energie. Ik ben veel verschillende yogavormen gaan volgen. Ik denk dat mede door mijn dansachtergrond de dynamische yogastijl mij erg aanspreekt. Yoga is voor mij een voortdurend proces waarin je je geest kalmeert en werkt aan een krachtig lichaam, maar nog belangrijker de kracht ervaart om naar je eigen lichaam te luisteren. Een manier om dicht bij jezelf te komen en jezelf te ontwikkelen.’

De lessen van Chantal kenmerken zich door een dynamische stijl waarbij aandacht is voor alignment en bewustzijn van het lichaam en de adem. Het vrolijke enthousiasme van Chantal zet je in beweging. 

Chantal van Leeuwen